-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

ULTIMĂ ORĂ: Noi restricții în Lerești!

Alte Știri

ULTIMĂ ORĂ: Noi restricții în Lerești! Având în vedere ca UAT Lerești se află în scenariul ROȘU, iar rata de incidență a cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus a ajuns astăzi peste 4 cazuri/1.000 de locuitori, potrivit legii, se instituie următoarele restricții:

Este interzisă circulația persoanelor în afara locuinței/ gospodăriei după ora 20.00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici după ora 18.00 în zilele de vineri sâmbătă și duminică.

Este permisă funcționarea operatorilor economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, până la ora 18.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică; în intervalul orar 18.00 – 05.00, operatorii economici pot activa doar în relația cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu;

Se suspendă activitatea operatorilor economici desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport/fitness;

,,Nimeni nu a vrut să se ajungă aici, însă nerespectarea regulilor creează o astfel de situație! Facem apel la dumneavoastră să respectați măsurile de protecție împotriva coronavirusului, deoarece la rata de infectare de 6 cazuri/mia de locuitori restricțiile enumerate mai sus vor fi valabile, conform legii, de luni și până duminică! Nu este de glumă și nu ne dorim ca fix în perioada sărbătorilor Pascale să avem parte de asemenea restricții!”, a scris primarul Marian Toader pe pagina sa de socializare.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie