21.3 C
Campulung Muscel
marți, 25 iunie, 2024

Un bărbat a dat foc la un sac cu bani! Sume imense apoi a fugit de acasă

Alte Știri

Un bărbat a dat foc la un sac cu bani! Sume imense apoi a fugit de acasă. Întâmplare halucinantă la Albeștii de Muscel. Un localnic în vârstă de 81 ani a decis să dea foc la toată averea pe care a strâns-o în saci.

Un bărbat a dat foc la un sac cu bani! Sume imense apoi a fugit de acasă

A mers într-o anexă a gospodăriei și a dat foc unui sac de bani în care se afla 100.000 lei. După care a decis să fugă pe un câmp.

Bărbatul locuia singur în casa din Albeștii de Muscel. Era cunoscut cu probleme psihice iar în ultima perioadă își amenința vecinii că va da foc la toate locuințele din zonă.

Nu a ezitat să își pună în aplicare planul. A ieșit în curte cu bani mulți pe care a încercat inițial să îi taie cu foarfeca.

Pentru că nu a putut face asta rapid, restul banilor i-a pus într-un sac și le-a dat foc. Apoi cu un bidon plin de motorină a stropit grajdul din curte și i-a dat foc și acestuia.

La scurt timp a fost prins de autorități și transportat la o unitate medicală cu profil de psihiatrie. autoritățile locale știau că acest bărbat pe nume Gheorghe S. are probleme psihice dar nu au putut interveni.

Bărbatul nu crea probleme în localitate, era doar retras. Localnicilor le este frică că se va întoarce din unitatea spitalicească unde se află sub tratament și le va da foc la case.

sursa – Muscel Tv

 

Ultimele Știri

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei!

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei! Ministrul Muncii și Solidarității Sociale...

Alte știri din aceeași categorie