-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Un bărbat s-a abonat la dosare penale! Două într-o lună, după altele…

Alte Știri

Două dosare penale într-o lună, ambele pentru conducere fără permis. Bărbatul în cauză mai are pe numele său și alte dosare penale pentru alte fapte de natură penală.

În ziua de 06 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 33 de ani, Ilie Guiman, din Stoenești, care conducea o autoutilitară pe raza localității Valea Mare Pravăț, fără a deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Nu a fost de ajuns pentru Guiman că a fost prins pe 6 noiembrie, și nici că i s-a întocmit dosar penal, așa că, în noaptea de 22 spre 23 noiembrie, a dat iar de polițiștii musceleni. Și de această dată, era tot cu autoutilitara marca Mercedes Sprinter.

Polițiștii de la Rutieră i-au cerut documentele, permisul de conducere și actele mașinii, numai că, Guiman nu a avut ce să le prezinte, pentru că el nu are permis de conducere și numerele de înmatriculare erau false.

Mai mult, pe față avea un număr, pe spate altul.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au întocmit pe numele lui Ilie Guiman încă un dosar penal conform articolelor 334, aliniat 2 și 335 aliniat 1.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie