3.5 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Un dispărut a fost găsit înecat în râul Dâmbovița!

Alte Știri

Un bărbat de 52 de ani, din Cetățeni a fost dat ieri dispărut de familie pe sistemul de urgență 112! Cum nu a fost de găsit cu toții au plecat în căutarea lui și l-au descoperit înecat în râul Dâmbovița, în zona pensiunii Vadul Lin.

Dumitru. M. de 52 de ani ar fi cărat cu căruța cu cai borhot la o povarnă din localitatea iar seara la ora 21.30 a plecat de la muncă spre casă. Nu se știe ce s-a întâmplat pe traseu pentru că Dumitru M. nu a mai ajuns la familia lui. Se pare că a încercat să treacă cu căruța cu cai prin râu, pentru că o parte din atelaj împreună cu un cal a fost găsită în apă. Mai multe detalii nu știe nimeni, sunt doar presupuneri!

Primarul localității din Cetățeni, Claudius Ciobanu a declarat pentru Ziarul din Muscel că este posibil să fi fost pe râul Dâmbovița vreo regularizarea a debitelor de apă uzinate și localnicul înecat să nu fi prevăzut acest lucru.

La fața locului a ajuns un echipaj de pompieri al Detașamentului de Pompieri din Câmpulung care a intervenit pentru a scoate din apele învolburate ale Dâmboviței, trupul neînsuflețit al bărbatului.

De asemenea au ajuns și polițiștii de la Biroul de Criminalistică al poliției Câmpulung care au demarat cercetările în acest caz în vederea stabilirii împrejurărilor în care și-a găsit sfârșitul bărbatul.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie