a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

15.3 C
Campulung Muscel
vineri, 24 martie, 2023

Un magazin nou de croitorie în Câmpulung

Alte Știri

Un magazin nou cu servicii de croitorie în Câmpulung. Începând de astăzi, 6 februarie, noua afacere va funcționa în zona Rotunda.

Anunțul pe pagina de postare al celor care dețin magazinul este următorul:

„Croitorie ~ reparații ~retușuri ~perdele si draperii ~mercerie ~ Handmade.
Iar pentru ca se apropie sf. Valentin si 1 si 8 martie, gasiti mărțișoare și idei cadouri pentru persoana iubita”.

Un magazin nou cu servicii de croitorie în Câmpulung

„Este o bucurie să auzim asta. Mai ales că astfel de magazine au dispărut unul după altul în timp. Cred că la Câmpulung, mai e o activitate de acest gen la Munca Colectivă. Dar nu toți ne putem face hainele acasă, perdele, draperiile, etc.

Trebuie să apelăm și la servicii specializate. S-au închis și merceriile. Nu putem cumpăra numai online. Avem nevoie să și vedem materialul. Să punem mâna pe el. Mai mergeam la Târgoviște după aceste servicii. Dar cum s-a scumpit combustibilul, e mai mare cheltuiala în acest sens”, a declarat o câmpulungeancă.

„Mă bucur că e aici lângă noi. Așa era și prin alte orașe, îți ajustează imediat produsul.

Păi dacă luam un material de draperie, până îl făceam rejansa și tivul, trecea o lună, du-te la croitorie, era peste mână. Aici avem ce ne trebuie „, spune o femeie din zonă.

„Erau spații comerciale goale. Și țesături mai sunt la piața mare, un magazin de pe vremea lui Ceaușescu. Acolo nu au avut niciodată ci croitorie, e doar magazin normal de materiale. Cred că dacă te duci cu o pereche de pantaloni să-i scurtezi, te ajută”, spune un alt localnic din zonă.

Noul magazin de croitorie este situat pe strada I.C Brătianu, numărul 61, vis-a-vis de service DaniAdi.

Ultimele Știri

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung. Acestea ar putea fi interzise în localitățile cu...

Alte știri din aceeași categorie