Un mastodont a lovit un biciclist pe şosea! Din fericire acesta a scăpat cu viaţă!

Un mastodont a lovit un biciclist pe şosea! Din fericire acesta a scăpat cu viaţă!

Un biciclist a fost accidentat de un mastodont! Victima, chiar dacă avea lovituri la nivelul capului, a plecat acasă! Accidentul rutier s-a produs pe şoseaua de centură a municipiului Câmpulung. Biciclistul a ajuns într-un final la UPU din cadrul spitalului municipal, după ce a fost agăţat de un autotrailer, şi aruncat câţiva metri. Marian Stan, şoferul unei maşini de mare tonaj, tranzita municipiul Câmpulung. Acesta se deplasa dinspre Piteşti spre Braşov. A oprit la semafoarele din zona blocurilor Turn. A aşteptat să se facă verde şi a pornit. Acela, se pare că a fost momentul când a agăţat biciclistul, Petre Buduluca de 60 de ani. Stan nu a observat nimic, aşa că şi-a continuat drumul.

„Am stat la semafor, apoi am plecat, nu am văzut pe nimeni. M-a sunat şeful balastierei să mă întorc că a luat legătura cu el un domn poliţist Rizea. Nu am văzut absolut nimic”, spune Marian Stan.

„Aţi fost ultimul atuovehicul din coloană de aici de la semafor. Un biciclist care se deplasa pe marginea drumului, s-a dezechilibrat, iar dumneavoastră când v-aţi pus în mişcare l-aţi agăţat. Nu aţi simţit nimic? Nu aţi văzut nimic?”, a întrebat poliţistul care efectua cercetarea la faţa locului, subofiţerul Ion Rizea.

„Am auzit cum a spus biciclistul au, şi am văzut când au plecat maşinile, bărbatul acela de pe bicicletă a avut şi el vină, că mişca aşa stânga dreapta din ghidon, cred că se dezechilibrase, şi cred că l-ai agăţat cu oglinda”, spune un martor al accidentului. Petre Buduluca a fost preluat de cadrele de pe ambulanţă şi transportat de urgenţă la UPU Câmpulung. Acesta a fost stabilizat la Câmpulung, iar medicii au vrut să îl trimită la Spitalul Judeţean Argeş pentru că avea lovituri la nivelul capului, însă Buduluca a refuzat şi a părăsit spitalul. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei Câmpulung care a demarat cercetările. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, urmând să se stabilească în ce fel s-a produs accidentul.

About The Author

Related posts