12.4 C
Campulung Muscel
duminică, 25 februarie, 2024

Un oraș din Argeș este de urmărit cu mare atenție, din acest an!

Alte Știri

Un oraș din Argeș este de urmărit cu mare atenție, din acest an! În 2024 primul tronson al autostrăzii Pitești – Sibiu, va duce infrastructura modernă până la Curtea de Argeş.

Noile aeroporturi dar mai ales noile autostrăzi vor creşte competitivitatea economică a unor oraşe. Cele care până acum fie au fost ocolite de investitori, fie nu şi-au atins potenţialul maxim în ceea ce priveşte atractivitatea atât faţă de cei care vor să dezvolte unităţi de producţie, cât şi faţă de turişti.

CITEȘTE ȘI. Decizia care dă totul peste cap în supermarketuri. Clienții trebuie să știe asta urgent!

Un oraș din Argeș este de urmărit cu mare atenție, din acest an!

În premieră, în 2024, toate tronsoanele autostrăzii A1 Piteşti – Sibiu în con­strucţie sunt gata sau aproape gata, cum este cazul loturilor dinspre Sibiu şi cel până la Curtea de Argeş. Astfel, în premieră, în 2024 un nou oraş va fi conectat la infra­structura modernă. Iar de la Bucureşti la Curtea de Argeş drumul va putea fi parcurs în cel mult o oră şi jumătate, faţă de două ore şi jumătate în prezent.

CITEȘTE ȘI. Când vor fi virate alocațiile mărite, în 2024. Ce sume vor încasa copiii, tinerii și cei cu dizabilități

Sibiul, din 2027, se va afla la circa 250 km de autostradă de Bucureşti, adică la circa două ore şi jumătate. Adică se va putea ajunge mai repede la Sibiu decât la Braşov când DN1 este cel mai liber. Pe de altă parte, dacă pe Valea Prahovei sunt mai multe staţiuni, la Sibiu cel mai probabil Păltiniş va atrage cei mai mulţi turişti, devenind astfel mult mai accesibil decât este în prezent.

CITEȘTE ȘI. Ce taxe trebuie să plătești în anul 2024, pentru buletin

Mai mult, Tg.-Mureş dintr-un oraş rupt de restul ţării, devine un nod rutier odată cu finalizarea A3 până la Cluj şi demararea lucrărilor la A8 în 2024.

sursa – www.zf.ro

Ultimele Știri

VIDEO. Imagini cum nu ați mai văzut vreodată! Sunt chiar de colecție!

VIDEO. Imagini cum nu ați mai văzut vreodată! Sunt chiar de colecție! Dragobetele pupă fetele! Da, dar mai ales...

Alte știri din aceeași categorie