Un POL – Dragoș Năstase: Am readus la viață în centrul orașului, o clădire lăsată pradă șobolanilor și oamenilor străzii care au devastat-o bucată cu bucată

Un POL – Dragoș Năstase: Am readus la viață în centrul orașului, o clădire lăsată pradă șobolanilor și oamenilor străzii care au devastat-o bucată cu bucată

Sunt antreprenorul unei firme mici, fără pretenții, dar am în echipă oameni care-mi sunt alături de peste 20 de ani. Unii au câte doi copii, iar alții, între timp s-au pensionat…

Cei 28 de ani de antreprenoriat și-au pus puternic amprenta asupra caracterului meu și m-au învățat că cele mai frumoase rezultate vin atunci când efortul și munca depusă depășesc așteptările.

Ca manager-angajat, mi-am impus un regim de viată bazat pe foarte multă muncă, fiind convins că într-o zi, voi lăsa și EU urme în istoria orașului meu. Am început proiectul JANET împreună cu familia mea când nimeni nu ne-a dat nici cel mai mic credit, mulți fiind convinși că nu avem nici o șansă de reușită.
Într-un oraș mort din punct de vedere cultural, m-am încăpățânat să organizez spectacole, evenimente caritabile, întâlniri de stand-up comedy tocmai pentru că am sesizat monotonia urbană în care trăim.

Astăzi cartea mea de vizita o reprezinta proiectul JANET cu tot ceea ce înseamnă el: readucerea la viață a unei clădiri emblematice cu care fiecare câmpulungean își identifica adolescența, clădire construită la 1930 de către arhitectul Berechet și a cărei soartă a fost „jucata la ruletă” într-o ședință de consiliu, fiind propusă pentru demolare. Mi-ar fi fost drag să-l pot reda circuitului urban ca cinematograf, dar studiul de piață făcut nu mi-a permis acest lucru. Am readus la viață în centrul orașului, o clădire lăsată pradă șobolanilor și oamenilor străzii care au devastat-o bucată cu bucată.

Vin în fața dumneavoastră cu convingerea că dacă noi toți ne dorim, într-o zi va fi posibil ca toate clădirile superbe din orașul nostru să-și recapete frumusețea și arhitectura de odinioară.
Dorința mea de frumos am regăsit-o în #POL (Partidul Oamenilor Liberi), o asociație a oamenilor dornici să dea mai departe din prea-plinul experienței lor. Căci până la urmă despre asta este vorba: ne punem la dispoziția comunității locale cu ani de experiențe pozitive.

Mă macină tot mai mult gândul că „A SOSIT VREMEA SĂ NE ÎNTOARCEM COPIII ACASĂ” și sunt convins că alături de profesioniștii din #POL Câmpulung vom putea face acest lucru posibil, având într-o zi o urbe modernă!

Și DA, recunosc public că am un interes personal foarte puternic: visez să-mi cresc nepoata într-un Câmpulung cochet, cu aer interbelic.

About The Author

Related posts