11.3 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Un week-end la Vila Golescu (Câmpulung) şi o întâlnire cu Marcel Iureş

Alte Știri

Vineri, 22 septembrie la ora 19.00, filmul „Octav” va fi lansat la Casa de Cultură a Sindicatelor C. D. Aricescu. Până la mijlocul acestei luni, producătorii filmului au anunţat că se desfăşoară un concurs de eseuri despre cea mai puternică amintire din copilărie. Câştigătorul va putea să petreacă un week-end la Vila Golescu în singura cameră disponibilă din conac şi ocazia de a discuta cu Marcel Iureş, unul dintre cei mai iubiţi şi talentaţi actori din România!

Pentru a putea câştiga această experienţă unică oferită de PRO CINEMA, tot ce trebuie să facă participanţii este să pornească într-o călătorie a amintirilor, în anii copilăriei, şi să povestească despre cea mai puternică amintire! Înscrierile au loc pe site-ul procinema.ro, iar participanţii trebuie să completeze formularul disponibil în pagina de concurs. Concursul se desfăşoară în perioada 28 august – 18 septembrie.

 

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie