25.7 C
Campulung Muscel
luni, 17 iunie, 2024

Unde se produce Dacia Duster Pick-Up. Nu iese așa din fabrica mamă

Alte Știri

Unde se produce Dacia Duster Pick-Up. Nu iese așa din fabrica mamă.

Dacia Group Renault nu produce această variantă de caroserie. Ceea ce înseamnă că la bază vorbim despre caroseria SUV clasică trecută printr-un amplu proces de modificare.

Interesant este că există un număr impresionant de solicitări. Ceea ce înseamnă că varianta pick up are mare căutare în România.

Arată foarte bine finisajele pentru un model pick-up, dar este în primul rând un autovehicul util, așa cum și-l doresc cei care au nevoie de așa ceva. Deși se produce în România, nu este un model care iese pe porțile Uzinei Dacia din Mioveni.

Unde se produce Dacia Duster Pick-Up. Nu iese așa din fabrica mamă

Firma care se ocupă de această modificare complexă este din Câmpulung, județul Argeș. Romturingia nu se ocupă doar cu transformarea Dacia Duster într-o camionetă.

Compania lucrează la mai multe proiecte și recent a prezentat și accesoriile de camping pentru Dacia Jogger.

Romturingia a fost înființată în anul 1994, în orașul Câmpulung Muscel. Și are ca principal obiect de activitate producția de caroserii pentru autovehicule.

Vehicule blindate, vehicule speciale pentru transportul combustibilului, încărcături ADR, vehicule cu destinații speciale, remorci de toate tipurile. Și, de asemenea, producția și instalarea suprastructurilor pentru Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, Toyota Ford, Mazda și Tata.

Unde se produce Dacia Duster Pick-Up. Nu iese așa din fabrica mamă

Așadar, o experiență de 29 de ani, bazată în mare măsură și pe ceea ce însemna cândva tradiția Aro, specifică locului, are acum ca rezultat produsul pentru oamenii activi, care au astfel de nevoi.

În privința Daciei Duster Pick Up, firma care face modificările specifice modelului nu publică prețurile pe site, acestea putând fi solicitate printr-o cerere de ofertă, în funcție și de preferințele potențialilor clienți.

Numărul mare de solicitări va face ca în curând să vedem multe astfel de exemplare pe șoselele din țară, posibil și la export.

Ultimele Știri

Pământul “se topește” la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent

Pământul "se topește" la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent. Având în vedere perioada caniculară preconizată, respectiv...

Alte știri din aceeași categorie