Ursul a atacat în centrul oraşului…
Ursul a atacat în centrul oraşului…

Ursul a atacat în centrul oraşului…

Urşii au devenit din ce în ce mai activi, iar până la a ajunge în audienţă la primăriţa Lăsconi, mai au doar un pas, asta pentru că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ursul a atacat în Câmpulung, chiar într-o zonă, să spunem destul de populată, undeva în cartierul Schei, la o familie, unde a mursecat şi devorat doi porci.

Familia în curtea căreia a poposit ursul se numeşte Ivan, iar sălbăticiunea a făcut pagube însemnate. Pe lângă cele două animale omorâte, ursul a rupt şi garduri, a distrus şi coteţul, astfel că familia se poate spune, că a cam rămas cu mâna la burtă.

 „Un urs a atacat azi dimineață doi porci din gospodăria familiei Ivan din Câmpulung. E o situație gravă, mai ales că vorbim de o zonă cu trafic greu, nu pădure.

Am fost la fața locului, am luat imediat legătura cu Poliția, Jandarmeria, șeful Gărzii de Mediu din România, comisarul șef al Gărzii Forestiere Argeș, AJVPS Argeș. În această seară, o patrulă de jandarmi va supraveghea zona, pentru că există riscul ca ursul să se întoarcă.

O să facem toate demersurile pentru a despăgubi familia Ivan și pentru ca cetățenii Câmpulungului să fie în siguranță.

În ultima săptămână urșii au atacat animalele din mai multe gospodării din Cetățeni, Dărmănești și Dâmbovicioara”, a postat pe pagina de socializare primarul Elena Lăsconi.

About The Author

Related posts