6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

VESTE BUNĂ. Poștașul aduce 250 de lei în plus la pensie, în această lună

Alte Știri

VESTE BUNĂ. Poștașul aduce 250 de lei în plus la pensie, în această lună. Pensiile intră pe card mai repede în august 2023. Asta pentru că bugetarii, deci şi poştaşii au minivacanţă de Adormirea Maicii Domnului. De asemenea, vor avea parte și de 250 de lei în plus. A patra tranșă de bani pentru alimente și mese calde, oferite cu ajutorul programului „Sprijin pentru România”.

În luna august, pensionarii vor primi banii în funcție de modul în care ei aleg să fie livrați banii. Prin urmare, seniorii care au ales să primească banii prin Poșta Română vor trebui să aștepte sumele de bani începând cu data de 1 până pe 13, la domiciliul lor. În cazul în care nu sunt găsiți la domiciliu, pensiile pot fi ridicate de la ghișeele poștale. În termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

VESTE BUNĂ. Poștașul aduce 250 de lei în plus la pensie, în această lună

Pensionarii care au ales să primească bani în cont curent sau pe card vor aștepta până pe data de 12 august, cel târziu 13, având în vedere minivacanța bugetarilor, deoarece zilele de 14 și 15 sunt zile nelucrătoare.

Pe lângă pensiile cuvenite din luna august 2023, pensionarii aflați în evidența caselor de pensii sectoriale și cei care au venituri nete lunare mai mici sau egale cu 1.700 de lei vor primi suma de 250 de lei. Bani care pot fi cheltuiți pentru a cumpăra alimente sau mese calde.

Data la care seniorii români primesc pensiile în august 2023 diferă în funcție de modul în care au ales să le fie livrați banii. Astfel, plata drepturilor de pensie pentru luna august prin Poșta Română se face în perioada 1-15, la domiciliul pensionarilor.

Pentru cei care nu sunt găsiți la domiciliu, drepturile bănești și documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii

În ceea ce privește pensionarii care au ales plata în cont curent sau pe card, aceștia trebuie să știe că pensia pentru luna august va intra pe card în data de 12. Cel târziu pe 13, deoarece este minivacanţă pentru bugetari, iar zilele de 14 şi 15 sunt nelucrătoare.

Pensionarii sistemului public de pensii, pensionarii aflați în evidența caselor de pensii sectoriale. Dar și beneficiarii de drepturi acordate în baza legilor cu caracter special ale căror venituri nete lunare sunt mai mici sau egale cu 1700 lei urmează să primească în luna august suma de 250 de lei pentru achiziționarea de alimente și mese calde.

Voucherele de alimente vor fi încărcate cu bani pentru tranșa a patra în luna august. Banii sunt acordați prin programul „Sprijin pentru România” în șase tranșe egale, a câte 250 de lei fiecare.

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie