a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 26 martie, 2023

Vestea cea mare! Se dau bani pe lângă pensie!

Alte Știri

Vestea cea mare! Se dau bani pe lângă pensie! Pensionarii au parte de noi vești bune. Autoritățile au anunțat noi sume de bani pentru acești vârstnici. Ce condiții trebuie îndeplinite?

În cursul zilei de marți,  31 ianuarie, Consiliul Județean Ilfov a aprobat proiectul ”Ilfov zâmbește”. Prin acest proiect, pensionarii cu venituri mici vor beneficia de câte 3.000 de lei dacă doresc să își refacă dantura.

Autoritățile spun că acest program este dedicat femeilor cu vârsta de peste 63 de ani și bărbaților cu vârsta de peste 65 de ani care au domiciliul sau reședința în Ilfov și care au o pensie de maxim 1.200 de lei.

Pentru a beneficia de acest program este nevoie de mai multe documente, spun autoritățile, precum cererea tip, dovada domiciliului sau a reședinței în Ilfov, copie după cuponul de pensie și documentele de la stomatolog pentru necesitatea lucrării dentare.

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, spune că ”Cetățenii vor depune actele la primărie. Ne adresăm celor care doresc să își refacă dantura. Practic, decontăm câte 3.000 de lei din suma totală cheltuită pentru refacerea danturii. Bugetul actual nu ne permite să decontăm în totalitate”.

Programul ar putea începe în maxim trei săptămâni

Hubert Thuma a mai precizat că startul acestui program ar putea fi dat în maxim trei săptămâni, subliniind că mai sunt câțiva pași procedurali de făcut.

Pe de altă parte, el mai spune că acest proiect are un buget alocat în valoare de 1,5 milioane de lei.

”Când începe efectiv proiectul? Mai sunt câțiva pași procedurali de făcut, eu estimez că în cel mult trei săptămâni îi dăm drumul. Bugetul alocat pentru acest proiect: 1,5 milioane de lei”, a mai precizat președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma.

Proiectul merge pe principiul primul venit, primul servit

Nu în ultimul rând, președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a mai spus că sprijinul se acordă pe principiul primul venit, primul servit.

El a mai spus că dacă totul va merge bine și dacă proiectul va fi un succes, atunci acesta va fi prelungit.

Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă. Conform anunțului publicat de ANAF, pe lista...

Alte știri din aceeași categorie