16.8 C
Campulung Muscel
marți, 18 iunie, 2024

Câmpulungenii au vizitat Parlamentul României

Alte Știri

Câmpulungenii au vizitat Parlamentul României. Deputații Simona Bucura Oprescu, Pavelescu Nicolae și Remus Mihalcea au primit ieri la #Parlament vizita a 100 de membri ai #PSD #Câmpulung care au fost pentru o zi în rol de parlamentari!

Câmpulungenii au vizitat Parlamentul României. A fost un dialog util despre statutul și atribuțiile deputaților și senatorilor. Despre rolul și funcționarea Parlamentului, despre legi și procesul de legiferare, dar și despre probleme de administrație și sociale.
Președintele PSD și al Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a fost alături de câmpulungeni. A fost o bună ocazie pentru discuții aplicate și un schimb interesant de idei.

Câmpulungenii au vizitat Parlamentul României

A urmat apoi o vizită de lucru și documentare în Parlament, membrii delegației din Câmpulung participând în calitate de invitați și la ședința solemnă de deschidere a noii sesiuni a Camerei Deputaților, primind în plen salutul președintelui Marcel Ciolacu.
“A fost un frumos exercițiu democratic. Pe de o parte deputații ne-au prezentat istoricul, funcționarea Parlamentului, procesul de elaborare și adoptare a legilor. Precum și cele mai importante proiecte legislative aflate în lucru.
De cealaltă parte, câmpulungenii au pus în discuție problemele care îi preocupă. Un coleg profesor a criticat prevederea din proiectul de Lege al Educației privind desființarea profilului de învățător de la colegiile pedagogice. Alți colegi au prezentat problemele cu care se confruntă orașul nostru, cum ar fi lipsa medicilor și a locurilor de muncă.
În ciuda programului foarte încărcat, Marcel Ciolacu , președintele PSD și totodată președinte al Camerei Deputaților, a venit să ne salute. Marcel Ciolacu declarându-se încântat de faptul că Argeșul este printre județele fruntașe din punct de vedere al numărului de proiecte contractate cu finanțare europeană și din Programul Național de Investiții Anghel Saligny.
Totodată, am fost încântați că am avut ocazia să asistăm în sala de plen a Camerei Deputaților la deschiderea sesiunii parlamentare.
A fost o zi reușită. Am simțit încă o dată că oamenii care-i reprezintă pe câmpulungeni în Parlament sunt conectați la problemele comunității. Aceștia fac tot posibilul să ne ajute și sunt alături de noi”, a scris Corina Scarlat pe pagina sa de socializare.
Astfel de deplasări ale membrilor PSD din Argeș la Parlament vor continua! În acest fel se face un schimb de idei și bune practici. Acestea sunt benefice pentru toți!
Ultimele Știri

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut. După...

Alte știri din aceeași categorie