a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

3.5 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

ȘTIRE VIRALĂ. Bătaie între doi medici cardiologi!

Alte Știri

ȘTIRE VIRALĂ. Bătaie între doi medici cardiologi! O țigară, motivul scandalului între cadrele medicale de la unitatea spitalicească. Conflictul a avut loc în anul 2020. Dar Google a catalogat-o ca fiind cea mai citită știre, având milioane de vizualizări.

Reamintim povestea. În Spitalul Municipal din Câmpulung, doi medici cardiologi au fost protagoniștii unei altercații, eveniment ce s-a produs în urmă cu câteva zile și care a fost aplanat abia după intervenția polițiștilor.

ȘTIRE VIRALĂ. Bătaie între doi medici cardiologi!

Potrivit realitateadearges.net, totul a început atunci când medicul specialist în cardiologie, dr. Andrei Branişte, unul dintre noii veniţi în echipa medicală a Spitalului Municipal Câmpulung, ar fi sărit la doctorul Eduard Belu, medic primar în cardiologie, pentru simplul motiv că acesta îşi aprinsese o ţigară în cabinetul medicilor din Secţia de Cardiologie.

În timpul altercației, masa din cabinetul respectiv a fost răsturnată, iar medicul agresat a sunat la 112. „Am fost sesizaţi să intervenim la o stare conflictuală. Când au ajuns polițiști, starea conflictuală se stinsese. A fost înregistrat dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Cel care acuză că a fost lovit nu a formulat plângere prealabilă şi nu a depus certificat medico-legal până în acest moment”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

ȘTIRE VIRALĂ – AICI.

CITEȘTE ȘI. Ce spune managerul Spitalului Câmpulung despre bătaia dintre medicii Braniște și Belu

Pe de altă parte, directorul spitalului, Nicolae Alexe, a precizat: „ A fost un incident în urma căruia medicul de la Iaşi a demisionat, astfel că noi nu mai putem face o anchetă internă”, a spus Alexe.

CITEȘTE ȘI. Bătaie în toată regula între doi medici cardiologi din Argeș! Totul s-a aprins de la o țigară și a fost chemată Poliția

În fapt, întreaga familie Belu este activă la Spitalul Câmpulung, tatăl, Stelian, fiind şeful Secţiei Chirurgie.
Medicul specialist ieşean nu este singurul doctor care părăseşte Câmpulungul după o scurtă perioadă de activitate.

Ultimele Știri

Un consilier local din Câmpulung, poartă grija nopții celor care l-au votat

Un consilier local din Câmpulung, poartă grija nopții celor care l-au votat. Iată în foto ce a putut să posteze...

Alte știri din aceeași categorie