17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Viceprimarul unei comune din Muscel a fost prins băut la volan

Alte Știri

Ghinionul pare că s-a abătut asupra Primăriei Schitu Golești. Spunem acest fapt pentru că, doi dintre salariații instituției au picat în mână polițiștilor.
Ghinion nu glumă, pentru că, într-o singură zi, doi salariați au dat de necaz.
Necaz nu glumă, dacă e să ne gândim la repercursiuni.

Viceprimarul unei comune din Muscel a fost prins băut la volan.

Viceprimarul unei comune din Muscel a fost prins băut la volan

Politistii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au depistat la data de 03.04.2024, în jurul prânzului, pe D. I, viceprimar  la primăria Schitu Golești în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe traseul din comună. Iar când a fost testat cu aparatul alcooltest, a rezultat că a condus sub influența alcoolului, rezultatul fiind 0.26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost sancționat cu amendă de 1485 lei și i s-a suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 zile.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au depistat pe S. C. , angajat al primăriei Schitu Golești, care conducea, în timpul serviciului, un autoturism aparținând instituției din care face parte, având ITP-ul la autoturism expirat din luna octombrie 2023.

Acesta a fost sancționat cu amendă de 1485 lei și a fost reținut certificatul de înmatriculare.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie