16.3 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

VIDEO. A înfipt mașina în glisieră pe DN 73, pe raza localității Mihăești

Alte Știri

VIDEO. A înfipt mașina în glisieră pe DN 73, pe raza localității Mihăești.

Accident rutier s-a petrecut în zona hanului de la pădure, miercuri după amiază. Un conducător auto a scăpat ca prin minune, dintr-un accident ce putea avea urmări deosebit de grave.

VIDEO. A înfipt mașina în glisieră pe DN 73, pe raza localității Mihăești

Bărbatul de 54 de ani se afla la volanul unui autoturism marca Logan, pe care-l conducea dinspre Câmpulung spre Pitești.
După ce a trecut de dispensarul din centrul comunei, mașina s-a înfipt la propriu în glisiera de pe marginea drumului.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Din fericire, conducătorul auto, nu a fost rănit.
”Am senzația că omul a adormit la volan. Am înțeles că nu își aduce aminte nimic. E zgâriat pe la nas, dar doar atât. Ce am auzit este faptul că estre salariat la o societate. Mașina este a societății respective. E posibil să fi fost obosit. Nu știe nici el ce s-a întâmplat”, spune un martor.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din comună, dar și cadrele Biroului Rutier Câmpulung. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările evenimentului sunt făcute de cadrele de la Poliția Mihăești. Oamenii legii vor stabili care au fost cauzele care au condus la producerea acestui eveniment rutier.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie