6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

VIDEO: Alexandru Lulea “Cu cei de la Afumaţi ne-am bătut de la egal la egal!”

Alte Știri

Săptămânal, la sediul clubului CN Dinicu Golescu – Muscelul Câmpulung, se desfăşoară conferinţe de presă, în cadrul cărora se prezintă echipa de fotbal, se prezintă plusurile şi minusurile de la meciuri. Conferinţa de presă a fost susţinută de directorul sportiv Alexandru Lulea, alături de care au stat jucătorii Georgian Jenaru şi Dorinel Oancea.
“Se putea mai mult, ne aşteptam la mai mult, dar e bine că am ieşit neînvinşi din ambele jocuri. Atâta timp cât suntem în vârful clasamentului pot spune că sunt două jocuri bune, vorbim aici de ultimele două. Meciul cu Afumaţi a fost un meci greu, dar ţinând cont că cei oaspeţii s-au luptat să nu primească goluri, asta înseamnă că munca noastră este de bună calitate, iar jucătorii sunt bine antrenaţi. Vorbim acum de meciul cu cei de la Afumaţi, pe care îl pun în oglindă cu cel de anul trecut, atunci când doar gândul că echipa noastră îi va întâlni, ne dădea fiori reci. Mai pot spune că am venit cu puncte la adevăr din fiecare deplasare, şi mergem la Hărman să aducem puncte la adevăr, dar şi în clasament”, a mai adăugat Alexandru Lulea.
“Nu am văzut golul anulat, cel al lui Stan, după ce o să văd faza golului anulat, voi putea spune ce s-a întâmplat acolo. Am întâlnit două echipe foarte bune, cu jucători buni, două echipe aspirante la promovare, echipe cu bugete foarte mari. CS Afumaţi a primit peste 27 de miliarde, iar diferenţa este foarte mare. Noi ne-am bătut cu ei de la egal la egal. Acum aţi văzut că echipa noastră a avut un joc bun”, a precizat Lulea.

Ultimele Știri

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor. Acesta este considerat simbolul primăverii, al revenirii la viață a...

Alte știri din aceeași categorie