VIDEO: Câmpulungencele s-au distrat copios de ziua Femeii!

VIDEO: Câmpulungencele s-au distrat copios de ziua Femeii!

Câmpulungencele s-au distrat copios de ziua Femeii! Asta după ce autoritățile locale le-au pregătit un spectacol artistic ca în anii precedenți.

Și anume un spectacol pe cinste, de muzică ușoară și comedie. Pe scenă spre deliciul publicului au urcat clasa de canto a Ginei Pavel și Jeni Nicolau. Cu toții le-au încântat și amuzat pe doamnele și domnișoarele sărbătorite. Sala de spectacole a Casei de Cultură C.D Aricescu a fost arhiplină. Intrarea s-a făcut doar pe bază de invitație.

De partea de muzică ușoară a spectacolului s-a ocupat Gina Pavel împreună cu elevii săi, spectatoarele având parte de suprize muzicale care le-au sensibilizat prin mesajul melodiilor care le-au și făcut să aplaude și să danseze. Vocile tinere au fost foarte bune, de asemenea costumele și coregrafia artistică, fiind o nouă demonstrație a calității tinerilor câmpulungeni dar și a valorii școlii locale înființate în urmă cu opt ani pe meleagurile muscelene de sora lui Marcel Pavel.

Jeni Nicolau a fost cea care a adus hohote de râs în sală și multe aplauze. Actrița prin cele două programe de stand-up comedy a reușit să ajungă la inimele spectatoarelor.

About The Author

Related posts