17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

VIDEO. Clădirea urât mirositoare din Câmpulung Muscel! E pentru filme horror

Alte Știri

VIDEO. Clădirea urât mirositoare din Câmpulung Muscel! E pentru filme horror. Se desprinde bucată cu bucată! Doamne ferește de vreo tragedie! Nu se ocupă nimeni de ea! După cum se poate vedea în imagini a ieșit din această iarnă și mai urât mirositoare, cu mușchi (nu că ar avea forță) ci plină de plante moi care s-au dezvoltat ca într-o mlaștină.

CITEȘTE ȘI. Turiștii forțați să intre în Câmpulung Muscel cu căști de protecție!

Câte victime va face? Asta dacă se va dărâma peste oameni, mașini, etc?. Deoarece este poziționată într-un cartier al Câmpulungului, în Vișoi într-o zonă unde trăiesc mii de suflete. Mulți trec prin dreptul lui, pentru a ajunge acasă sau la cumpărături.

CITEȘTE ȘI. Supermarketul care a mărit suma pentru sticlele reciclate. E nebunieeee

Ultima afacere a instituției administrative din orașul de la poalele Mateiașului. A intrat în posesia clădirii de la Balada care stă se prăbușească peste oameni, mai rău ca blocurile din Turcia după cutremur.

CITEȘTE ȘI. LIDL face angajări. Salarii de 7.000 de lei, tichete de masă, tichete-cadou, bonusuri imense

Buhuhuuuul Câmpulungului. Transformare totală! Din filme de groază la tragi-comice

Condiția ca primăria Câmpulung să preia această clădire să o poată reabilita a fost să fie difuzate filme, țineți-vă bine, timp de 15 ani. Doamne, vrem să o vedem și p-asta!

CITEȘTE ȘI. Data când primesc beneficiarii cardurilor sociale, cei 250 de lei, în luna iunie

Cinematograful groazei din Câmpulung Muscel. Este vorba despre „Balada”. De 30 ani încoace autoritățile locale și-au dorit ca acest cinematograf să renască sub forma unui cinema modern.

CITEȘTE ȘI. Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Pentru toți, o dorință generată de o nostalgie de acum mai bine de 30 de ani, când mersul la film era un ritual duminical. Fostul cinematograf Balada este o ruină a cartierului câmpulungean, din Vișoi III, și s-a aflat în proprietatea statului român. Prin administrarea RADEF Romania Film, societate ce funcționează sub autoritatea Ministerului Culturii.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Vrei Rai în grădina ta, sau la ferestrele casei tale? Grădina cu flori din Câmpulung Muscel oferă servicii unice pe piața din Argeș

VIDEO. Clădirea urât mirositoare din Câmpulung Muscel! E pentru filme horror

Ani de zile autoritățile locale au purtat discuții prin diverse adrese, cu reprezentanții RADEF Romania Film și d-abia s-a găsit o soluție. Clădirea este la un pas să se prăbușească. Sau poate fi folosită pentru filmele de groază.

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ Paranormal Horror Theme – Michael Crowther

Este un real pericol pentru trecătorii care folosesc zona. De pe el se desprinde tencuiala bucată cu bucată. La fiecare ploaie, zona este inundată, iar șobolanii sunt în lumea lor.

CITEȘTE ȘI. Considerată „litoralul de la munte”, o stațiune de lângă Câmpulung Muscel atrage turiști pe bandă rulantă

Probabil în caz de vreo tragedie este posibil să se ia măsuri. Autoritățile locale își doresc ca această clădire să fie prinsă într-un proiect cu fonduri europene pentru reabilitare. Pentru această zonă, conducătorii orașului își mai doresc nu numai un cinematograf ci și un loc pentru conferințe, spectacole, cinematograf, teatru, un loc care să strângă comunitatea.

CITEȘTE ȘI. Joburi la Altex în zeci de orașe. Se oferă bonusuri, spor de weekend și tichete de masă

Chiar și o sală de dans, cel puțin pentru generația a treia. Să fie pentru femeile văduve care își doresc să petreacă timpul liber aici, spuneau cândva autoritățile locale. Dar cum la Câmpulung totul se rezumă doar la vorbe nu și la fapte, clădirea urât mirositoare este în pericol de prăbușire, de la o zi la alta!

CITEȘTE ȘI. Așa arată ceasul care se află în turla bisericii Sfântul Nicolae din centrul Câmpulungului

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie