17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Turiștii forțați să intre în Câmpulung Muscel cu căști de protecție!

Alte Știri

Turiștii forțați să intre în Câmpulung Muscel cu căști de protecție! ATENȚIE la cap. O clădire se desprinde bucată cu bucată. Cadeeee, dă-te bă că cadeeee, cade, cade, cade, tencuiala…. Dar e Regală. Da, da, cade tencuiala de pe Hotelul Regal.

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ The Victory – Music4video

E prăpăd, fațada e jupuită grav. Nimeni nu se interesează. Chiar nici administrația locală, încă.
Dar și dacă-ți iei o bucată de tencuială-n freză, e tencuială regală. Trebuie să te bucuri. Nu să suni la 112 să te ducă la spital. După cum se poate vedea și în fotografia principală a articolului bucăți cât oul s-au desprins în această seară și au rămas pe asfalt. Noroc că nu au trecut oameni prin zonă.

CITEȘTE ȘI. DE LA CITITORI. Cum arată celebrul Hotel Regal din Câmpulung, prin interior în 2022. VIDEO

Păi ce să mai zicem. Scriem de atâta amar de vreme. Nimeni nu vede. Parcă ar fi cineva interesat de siguranța populației. Chiar și așa, ce la CPU, nu trebuie să fie pacienți?
Păi cam da!

Turiștii forțați să intre în Câmpulung Muscel cu căști de protecție!

Râdem, glumim, dar realitatea e cam urâtă. Chiar de atâția ani, nimeni nu se interesează de acest Hotel Regal? Chiar la intrarea în Câmpulung, dăm cu ochii de o ruină, dar regală, domnule!

CITEȘTE ȘI. Lovitură puternică din partea primăriei Câmpulung, pentru locuitorii orașului. Cine comentează, o pățește GRAV

Zona este părăsită. Nu mai funcționează micile afaceri pe la parter, din cauza stării de degradare. Etajul e distrus, dar nimeni nu face nimic. De ce oare nu se face nimic? Nu știm, poate există oameni care știu ce se întâmplă cu hotelul Regal. Ce se dorește?

CITEȘTE ȘI. Sfântul lumii întregi are un loc special în Câmpulung Muscel. Toți merg la el și primesc fără număr

Așadar, oamenii îi știu povestea, nu avem decât să urmărim viitorul acestei construcții cu istorie. Partea rea este că acest hotel regal este poziționat fix la intrarea în Câmpulung. Aspectul este dezolant și pe vremuri ne mândream cu vizitele lui Carol I, aici și pozele de la balcon. Acum suntem mai rău ca în Evul Mediu, timpuriu.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie