VIDEO: Fanfara Argeșului a cântat ca odinioară în Grădina Publică ,,Mersi”

VIDEO: Fanfara Argeșului a cântat ca odinioară în Grădina Publică ,,Mersi”

Fanfara Argeșului a cântat ca odinioară în Grădina Publică ,,Mersi”. Duminică, 13 septembrie, Fanfara Argeșului din subordinea Consiliului Județean Argeș și cu sprijinul autorităților locale a poposit pentru o oră în Grădina Publică ,,Mersi”.

Fanfara Argeșului adusă la Câmpulung de vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, un muscelean get-beget

Câmpulungenii s-au strâns în număr mare aceștia demonstrând de fiecare dată că sunt amatori de distracții. Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu muscelean get-beget prezent la evenimentul care a fost pus pe tapet după mulți ani, a promis că cel puțin o dată pe lună, Fanfara Argeșului va ajunge și în parcul din Câmpulung, pentru că se dorește ca orașul să fie resucitat, să își reia trăirile vremurilor de altădată.

,,Fanfara este menită să antrezene toată suflarea orașului, amatoare de distracții, ne-a introdus în atmosfera propriu-zisă a Grădinii Publice”, ne-a spus un câmpulungean.

Bagheta energică a dirijorului a făcut ca orașul Câmpulung să reînvie ca altădată măcar pentru o zi!

Un profesor de muzică și un istoric ambii prezenți la evenimentul din Grădina Publică ,,Mersi” și-au adus aminte cu plăcere de bagheta energică a căpitanului Filip.

,,Pe vremuri, fanfara regimentului, sub bagheta energică a căpitanului Filip, făcea să vibreze inimile tuturor vârstelor în armoniile unor partituri muzicale devenite clasice – Valurile Dunării, uvertura la Califul din Bagdad sau Pe o piață persană”, au spus aceștia.

About The Author

Related posts