17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

VIDEO. Imagini cum nu ați mai văzut vreodată! Sunt chiar de colecție!

Alte Știri

VIDEO. Imagini cum nu ați mai văzut vreodată! Sunt chiar de colecție! Dragobetele pupă fetele! Da, dar mai ales îndrăgostește, sau unește, sau împacă, depinde de situații.
De Dragobete, la Câmpulung s-au organizat fel de fel de acțiuni ale tinerilor. Tineretul PSD, a plecat prin oraș, și a antrenat tinerii și cuplurile să ia câte un răvaș cu mesaj de dragoste și nu în ultimul rând să pună pe panoul iubirii câte un lăcățel.

CITEȘTE ȘI. ION MÎNZÎNĂ: Comuna Lerești poate deveni un hub pentru turismul din zona Câmpulung!

În fața Grădinii Publice Merci, tinerii liberali aveau și ei o acțiune dedicată iubirii. Președinții PSD și PNL s-au întâlnit într-o zi a iubirii, și s-au invitat unul pe celălalt să participe la acțiunea sa. Primul Norris Măgeanu a luat un răvaș. Apoi, Georgel Mădulărea a fost invitat să ia și el parte la acțiunea liberalilor.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

VIDEO. Imagini cum nu ați mai văzut vreodată! Sunt chiar de colecție!

Ajunși în Grădina Publică, cei doi președinți s-au fotografiat, unul cu un răvaș, al doilea cu o inimioară dulce.
Fotografia, expresivă de altfel, poate fi descrisă în fel de fel de moduri.
Fie s-a făcut o alianță la Câmpulung, fie, cei doi au dat-o pe față, nu, nu vă gândiți la lucruri rele. Au dat-o pe față că sunt prieteni, fie cum o fi, să nu ne apucăm să visăm prea tare la câștig că de, era o vorbă din bătrâni ”Când doi se ceartă, din dragostea prea multă al treilea câștigă”. Noi o spunem altfel, când doi se pozează, al treilea câștigă?

Interesant ar fi să vedem care o să fie reacția șefilor de la județ când i-or vedea în LOVE, ca la Câmpulung, doar noi suntem orașul cu LOVE, restul e poveste!

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie