3.1 C
Campulung Muscel
marți, 23 aprilie, 2024

Uluitor câte minciuni. În ce se va transforma o piață dintr-un cartier al Câmpulungului

Alte Știri

Uluitor câte minciuni. În ce se va transforma o piață dintr-un cartier al Câmpulungului. Este vorba despre cea mai urâtă ruginitură care există cel mai probabil în Argeș. Piața din cartierul Grui. De la Revoluție încoace, piața din Grui nu a reprezentat niciun interes. Atenție, pentru niciun primar al Câmpulungului.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Horror. Ce s-a ales de singura piață a Câmpulungului din Muscel. E jale în jur

Aglomerarea de supermarketuri în municipiul muscelean a făcut ca vechile pieţe agroalimentare să se închidă rând pe rând. Din trei a rămas doar una, plus un fel de târg de fructe şi legume amenajat pe marginea râului Târgului.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

Piaţa Grui, menită să deservească celui mai nou cartier de blocuri al Câmpulungului, a fost închisă de peste două decenii. Un timp a găzduit un atelier de termopane, acum este închisă şi aerisită de vântul care bate prin ea.

Uluitor câte minciuni. În ce se va transforma o piață dintr-un cartier al Câmpulungului

Pe vremea când a fost Bogdan David, viceprimar interimar s-a alocat un milion de lei în vederea transformării pieţei într-un imens loc de joacă acoperit pentru copii. Schimbarea la vârful primăriei a făcut ca această investiţie să nu fie luată în seamă de Liviu Ţâroiu, însă, pentru acel an, s-au prevăzut bani necesari întocmirii documentaţiei tehnice care să facă din piaţa Grui loc de joacă şi centru de cazare pentru persoanele fără adăpost.

CITEȘTE ȘI. Produsul din Rucăr care strânge oamenii la coadă ca pe vremurile comuniste

Singura care încă funcţionează ca atare este piaţa centrală, vestită în zona Muscel de peste un secol. Numai că şi aici sunt probleme. Administrată de o societate înfiinţată de Consiliul Local, piaţa este un monstru de tablă în care iarna se face frigul. Promisiuni multe și aici, nimic concret.

CITEȘTE ȘI. Groaznic! În ce s-a transformat un cimitir din Câmpulung Muscel!

Revenind la piața din Grui, primărița Elena Lasconi dorește ca anul viitor să o transforme, pe coada ursului din pădure, adică pe fonduri europene. Edilul dorește ca această piață să fie transformată într-un loc de joacă pentru copii. Un loc unde și adolescenții, tinerii să își petreacă timpul liber. Locul actual transformat să aibă un perete de cățărare, biliard, jocuri, pentru petrecerea timpului liber.

 

Ultimele Știri

Vouchere pentru cei cu pensii mici. Ajung Direct prin Poștă

Vouchere pentru cei cu pensii mici. Ajung Direct prin Poștă. Se dau bani în plus de Paște. Cine sunt...

Alte știri din aceeași categorie