17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

VIDEO. Horror. Ce s-a ales de singura piață a Câmpulungului din Muscel. E jale în jur

Alte Știri

VIDEO. Horror. Ce s-a ales de singura piață a Câmpulungului din Muscel. E jale în jur. A început demolarea ei. Firma care a câștigat licitația de aproape 140.000,00 lei este făcută peste noapte într-o locație pe strada Frații Golești, numărul 10.

Achiziția făcută în SEAP, în doar 15 minute, prevede demolarea construcțiilor C2 – Piață Centrală și C4 Local Magazine conform Ofertă nr. 175 /12.10.2023. Achizitia s-a finalizat prin încheierea unui contract de lucrări.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

VIDEO. Horror. Ce s-a ales de singura piață a Câmpulungului din Muscel. E jale în jur

Și, de câteva zile a început demolarea clădirii. Comercianții care au mai rămas s-au mutat pe străzile paralele cu chioșcurile. Cei care le aveau din termopan și erau poziționați în afara pieței. Ceilalți care vând fructe și legume în corturi, deasupra magazinelor cu diverse produse. Față în față cu cantina socială. Este o mizerie de nedescris în jur.

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #campulung_muscel

♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Câmpulungul rămâne fără piața centrală. Intră sub lamele buldozerelor. Va fi jale, pe vale. Alt șantier deschis în orașul de la poalele Mateiașului. Altă circulație rutieră blocată în alt punct al orașului.

CITEȘTE ȘI. DE LA CITITORI. Ce îi nemulțumește la maximum pe locuitorii din Câmpulung (partea I)

Că nu ne era de ajuns. Bulevardul Pardon blocat. Străzi transformate peste noapte în sensuri unice, locuri de parcare nu există. Mai mult decât atât cele vechi au fost desființate. Cel puțin 100 de locuri de parcare de pe Bulevardul Pardon s-au evaporat.

Piețarii au evacuat piața centrală. Asta pentru că în aceeastă primăvară începe reconstrucția halei pieței centrale prin C.N.I. Primăria Câmpulung este obligată să demoleze hala veche și să predea amplasamentul liber de construcții, exceptând clădirea administrativă din spate, pe care trebuie să o reabiliteze cu bani de la bugetul local.

CITEȘTE ȘI. Hmmm. Au fost descoperiți cei care ridicau fumul gros în fața primăriei din Câmpulung

Piețarii își vor desfășura activitatea în corturi pregătite cât ține șantierul. Lucrările sunt estimate să dureze cel puțin 1 an în cel mai fericit caz. Se pare că demolarea clădirii va dura câteva săptămâni. Valoarea pe care o va suporta municipalitatea cu onorarea obligațiilor sale legate de piața centrală se ridică la 727.880 de lei

CITEȘTE ȘI. Surpriză uriașă. Cine vine pe lângă Penny pe terenul fostei Autogări din Câmpulung Muscel

Suma de 608.880 este cheltuiala ocazionată de degajarea terenului de vechea hală care va fi demolată luna aceasta. Iar diferența de 119.000 lei este costul estimat pentru etapele reabilitării corpului clădirii administrative, aflat în spatele pieței centrale. Și anume documentație pentru avizarea lucrărilor de intervenții, proiect tehnic și execuție.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie