VIDEO: Ion Mânzână va conduce PSD Argeș!

VIDEO: Ion Mânzână va conduce PSD Argeș!

Vineri, 17 ianuarie la ora 16.00 au avut loc alegeri interne în cadrul PSD Argeș. Din cei 230 de delegați, la alegerile PSD Argeș au venit în sala Filarmonicii Pitești doar 224.

Social-democrații argeșeni i-au avut alături pe președintele partidului, Marcel Ciolacu, dar și pe Paul Stănescu și Olguța Vasilescu. Vă reamintim că pentru șefia PSD Argeș a candidat Ion Mînzînă și Maria Dinu. Pe ultima sută de metri, Cătălin Rădulescu și-a schimbat opțiunea, chiar dacă până în ziua alegerilor a nunțat că nu va mai candida, în competiție a intrat și acesta care și-a îndreptat toate voturile de la adepții lui către Ion Mînzînă.

Condiția principală este aceea ca Mînzînă să renunțe la funcția de președinte PSD Argeș dacă va candida la Consiliul Județean iar dacă nu se văd performanțe în această echipă să fie schimbată din nou conducerea.

Cei doi contracandidați pentru șefia PSD Argeș au adoptat o atitudine civilizată unul față de celălalt la conferința județeană de alegeri. Maria Dinu a declarat chiar că îl admiră pe Ion Mînzînă, colegul său din cadrul Consiliului Județean, dar și pe alții din echipa lui.

„Dacă nici acum nu înțelegem lecția pe care electoratul ne-a dat-o, vom plăti scump. Îl admir profund pe domnul Mînzînă, pe el și pe mulți din echipa dânsului i-aș fi dorit alături. Vom fi colegi indiferent de rezultat”, a declarat Maria Dinu.

Scorul a fost destul de strâns. Din cei prezenți cu drept de vot, 224 la număr, 144 de voturi s-au îndreptat către Ion Mînzînă. Deci, Cătălin Rădulescu plus Ion Mînzînă au obținut 144 de voturi împreună, dacă ar fi candidat individaul ar fi 72 de voturi per candidat mult mai puțin decât Maria Dinu cea care a obținut 78 de voturi singură pentru că o parte din cei din echipă cu care a plecat la drum în aceste alegeri au părăsit-o pe traseu.

În urma alegerilor Ion Mînzînă face echipă cu Simona Bucura Oprescu- secretar general și Cristian Gentea- președinte executiv.

About The Author

Related posts