4.1 C
Campulung Muscel
luni, 11 decembrie, 2023

Video: LIVIU HAPAINĂ: ,,Sperăm să plecăm neînvinşi de la Podari”

Alte Știri

În cadrul conferinţei de presă săptămânală, în cadrul căreia participă pe rând jucătorii de la echipa de fotbal Muscelul Câmpulung, antrenorii şi conducerea nu s-a mai discutat despre banii alocaţi acestui sport de către Primăria Câmpulung ci strict despre meciul de săptămâna trecută acasă, cu FC Aninoasa, dar şi ce şi-au propus jucătorii în această sâmbătă, când vor juca cu cei de la ACS Podari, în deplasare. Mai multe amănunte aflaţi din materialul video ataşat. Conferinţa de presă a fost susţinută de Liviu Hapaină, antrenor secund, şi cei doi jucători Bogdan David şi Cosmin Miloşi. De asemenea informaţiile le găsiţi tot în materialul video ataşat.

,,Băieţii se antrenează normal, sunt conectaţi la miza jocului şi sperăm să plecăm neînvinşi de la Podari. Nu avem suspendaţi, nu avem probleme. Sunt o echipă care pun accent pe meciurile de acasă, terenul lor lasă de dorit ei sunt obişnuiţi. Noi la Câmpulung avem cea mai bună asistenţă din serie”, a declarat Liviu Hapaină.

Ultimele Știri

Ce le-a pregătit LIDL celor cu dare de mână. Se adresează tuturor românilor

Ce le-a pregătit LIDL celor cu dare de mână. Se adresează tuturor românilor. Lidl România continuă să sprijine persoanele...

Alte știri din aceeași categorie