18 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

VIDEO. Mihai Pelmuș s-a prezentat în competiția de la Sibiu cu o nouă mașină

Alte Știri

VIDEO. Mihai Pelmuș s-a prezentat în competiția de la Sibiu cu o nouă mașină, sâmbătă, 24 septembrie sub egida FRAS, ultima etapă din Campionatul Național de Slalom Paralel.

Din partea FRAS la eveniment a fost prezent și vicepreședintele Cătălin Nicolaescu. Muscelenii, Mihai Pelmuș și David Nedelcu au fost prezenți la startul competiției, ei numărându-se printre favoriți.

Din păcate, după patru treceri pe traseul de concurs, David Nedelcu a fost nevoit să abandoneze în semifinale, cauza fiind o planetară care a cedat, pauza între manșe fiind una mică pentru ca problema să poată fi revizuită.

Mihai Pelmuș, deja campion al juniorilor a venit la această etapă cu o nouă mașină de concurs, un Renault Clio cu care va concura în sezonul următor, etapa fiind un moment prielnic pentru testarea materialului.

După trecerile de la antrenamente și primele manșe de concurs totul mergea conform planului, fiind lider autoritar al întrecerii, după care cutia de viteze a început să creeze probleme juniorului ceea ce a făcut ca în ultimele manșe de concurs să înregistreze timpi slabi pentru a putea să urce pe podiumul clasamentului general.

La finalul etapei, în extremis a reușit totuși să ocupe un loc 3 la clasa a doua.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie