-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Dezastru la concursul pentru director. La Câmpulung sunt trei unități fără conducere

Alte Știri
Cel de-al treilea concurs pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ este în plină desfășurare. La Câmpulung doar 3 unități nu au posturile de conducere ocupate prin concurs și se pare că nici acum nu se va întâmpla acest lucru. Pentru toate cele trei unități vizate se va prelungi mandatul directorilor deja numiți.
Inspectorul școlar general adjunct, Cristi Crețu a declarat că proba scrisă a avut loc în data de 8 septembrie, în centrul de la Colegiul Național IC Brătianu. Au fost vacantate un număr de 50 de posturi de director și director adjunct, mai exact 46 de posturi de director și 4 de director adjunct. S-au înscris un număr de 41 de candidați, toate dosarele au fost validate, dar s-au prezentat la concurs doar 34.
După proba scrisă au promovat doar 18 dintre cei prezenți, 15 nu au promovat iar un candidat s-a retras în momentul evaluării scrise. Au fost depuse două contestații, au fost lucrări tip grilă, notele au rămas aceleași.
Următoarea probă este cea de interviu, până pe 29 septembrie.
Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie