16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Video: Muncitorii de la DACIA vor fi înlocuiţi cu roboţi. Vor urma disponibilizări importante!

Alte Știri

Momentan pe platforma de la Mioveni sunt în jur de 13.500 de angajaţi. Alţi 10.000 lucrează la companiile care furnizează piese pentru Dacia, însă veştile proaste sunt numai pentru angajaţii care lucrează pe liniile de fabrcaţie ale gamei Dacia. Cei afectaţi de procesul de robotizare al uzinei sunt muncitorii care vor fi înlocuiti de maşini programate să le facă munca.
“La Dacia există un program de robotizare care va duce la disponibilizări importante din numărul de salariaţi. Uzina Colibaşi trebuie tehnologizată până la urmă,eu îl consider un lucru normal însă va avea costurile lui”, a declarat pentru Ziarul din Muscel, Ion Iordache, viceliderul sindicatului S.A.D. de la Uzina Colibaşi.
Deocamdată se ţin secrete numărul exact de disponibilizări şi perioada de timp în care se va face această retehnologizare a uzinei. O salvare pentru şomerii de la Dacia ar fi construcţia autostrăzii Piteşti – Sibiu, care în concepţia liderilor de sindicat de la Dacia ar creea noi locuri de muncă şi astfel pentru judeţul Argeş nu vor mai fi o dramă disponibilizările ce vor avea loc la uzina de la MIoveni.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie