VIDEO. PSD-iștii au muncit pe rupte în echipă pentru a aduna gunoaie în zona Mateiaș
VIDEO. PSD-iștii au muncit pe rupte în echipă pentru a aduna gunoaie în zona Mateiaș

VIDEO. PSD-iștii au muncit pe rupte în echipă pentru a aduna gunoaie în zona Mateiaș

PSD-iștii au muncit pe rupte în echipă pentru a aduna gunoaie în zona Mateiaș și nu numai. Chiar deputatul Simona Bucura Oprescu a declarat acest lucru pe pagina sa de socializare, după ieri de Ziua Pământului a fost prezentă în zonă alături de deputatul Nicolae Pavelescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu și o echipă de tineri inimioși cărora și s-au alăturat și primarul și viceprimarul de la Valea Mare Pravăț, Petre Boncoi și Marius Manea.

#PSD Argeș a continuat tradiția anilor trecuți și a organizat de Ziua Pământului, o acțiune de #ecologizare în punctele Argeșelul și Mateiaș din comuna Valea Mare Pravăț.

Acestora li s-au alăturat voluntarii din cadrul ONG-urilor “Prietenii Pădurilor” și “Excentric Young” care, într-un efort comun, au reușit să ecologizeze zone unde, în timp, s-au adunat #deșeuri de toate felurile.

,,Îmi doresc ca #Argeșul să fie #curat în fiecare colțișor al său! Ieri am muncit pe rupte cu o echipă de inimoși care a adunat gunoaie în zona Mateiaș – Argeșelu din comuna Valea Mare Pravăț. Din păcate, încă mai sunt multe locuri murdare. Trebuie să înțelegem cu toții că viața este cum ne-o facem și țara ne este cum ne-o ținem. Iar pentru copiii noștri rădăcina, casa și viitorul trebuie să le întreținem cu dragoste prin educație și muncă aici, acasă! Haideți să ținem și să facem curat în fiecare zi!Haideți să regenerăm #România!”, a declarat deputatul Simona Bucura Oprescu.

About The Author

Related posts