16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

VIDEO. Șoc și groază pe Bulevardul Pardon din Câmpulung!

Alte Știri

VIDEO. Șoc și groază pe Bulevardul Pardon din Câmpulung! Nu există o dată precisă a începutului construcției Bulevardului “Pardon”, dar se știe că amenajarea aleii care străbate centrul Câmpulungului s-a produs în etape.
În 1884, publicistul G.I. Ionnescu Gion menționa existența bulevardului încă din 1883. Folcloristul Petre Ispirescu adăuga că, în 1884, bulevardul măsura 180 de pași (aproximativ 137 de metri), față de cei 300 de metri pe care îi are în prezent.

De-a lungul timpului, acest bulevard a fost subiectul unor schimbări și controverse, dar rămâne un element important al municipiului Câmpulung Muscel.
La 140 de ani de la amenajarea acestui superb loc de promenadă, se pare că, bulevardul și-a luat primul tribut, după reabilitare…

Spunem primul, pentru că astăzi, în jurul prânzului, un domn în vârstă, s-a prăbușit pe spate, peste un rond de lalele.
Oamenii, destul de mulți la această oră, au sărit imediat să ajute. Se pare că omul suferise un stop cardio-respirator. Polițistul local aflat în post în acea zonă s-a deplasat să ajute săracul om.

VIDEO. Șoc și groază pe Bulevardul Pardon din Câmpulung!

Un alt domn, care avea cunoștințe de acordarea primului ajutor, a început masajul cardiac. Îl cheamă Andrei și îl putem numi omul zilei. A învățat după internet să facă acest lucru, considerând că poate are nevoie vreo dată în viață să ajute oameni. Și astăzi, a sărit în ajutorul acestui bărbat fără să se gândească de două ori, sau să fugă cum fac alți oameni când își văd semenii la greu.

Tânărul lucrează la un magazin de pe Bulevardul Pardon. Felicitările noastre! Mai rar mai vezi așa ceva în zile noastre!
Între timp, martorii au sunat la 112, cerând ajutor de specialitate. A sosit un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpulung. Cadrele, au preluat pacientul. S-a trecut la manevrele de resuscitare, însă bărbatul nu dădea semne de viață.

Pe bulevard au sosit imediat și cadrele de la Serviciul de Ambulanță Argeș. Împreună au muncit pentru a-l readuce pe bărbat la viață. Manevrele de resuscitare s-au desfășurat conform protocolului, însă inima bărbatului a refuzat să mai bată.
Cei din zonă, au spus că bărbatul ar fi ieșit de la o farmacie din zona bulevardului. Nu se cunoaște încă identitatea bărbatului, acesta nu avea asupra sa documente de identitate, doar un telefon și o pereche de ochelari. Pe bărbat îl cheamă Gheorghe T. și are 69 ani.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie