11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Lovitură puternică pentru proprietarii DACIA. Trebuie să meargă cu mașinile URGENT în service

Alte Știri

Lovitură puternică pentru proprietarii DACIA. Trebuie să meargă cu mașinile URGENT în service. Dacia a declanșat o campanie de rechemare în service pentru modelele Sandero și Jogger din cauza unor probleme întâmpinate la transmisia manuală. Astfel, vehiculele Sandero și Jogger echipate cu cutie de viteze manuală sunt afectate de această campanie.

Inițial raportată de publicația L’Argus, campania cu codul EEB3 vizează mai mulți proprietari ai acestor modele, care au primit notificări pentru a se prezenta în service în vederea unei actualizări de software.

CITEȘTE ȘI. Elevii și studenții primesc câte 200 de euro. Trebuie să facă acest lucru urgent!

Este vorba despre toate unitățile de Sandero 3 și Jogger echipate cu transmisie manuală, fabricate între lansarea celor două modele și data de 16 februarie 2024. Această campanie acoperă atât vehiculele produse în România, la fabrica din Pitești, cât și cele produse în Maroc, la Tanger.

Lovitură puternică pentru proprietarii DACIA. Trebuie să meargă cu mașinile URGENT în service

Este important de menționat că această campanie nu este oficială, așa cum sunt cele care vizează probleme de siguranță sau poluare. Prin urmare, dacă ați primit o notificare, nu sunteți obligat să vă prezentați imediat la service.

Operațiunea constă în reprogramarea calculatorului de injecție al motorului. La prima vedere, acest lucru poate părea nepotrivit cu problemele la cutia de viteze manuală. Cu toate acestea, producătorul explică că transmisia ar putea fi supusă unui nivel de cuplu necorespunzător, ceea ce ar putea perturba schimbarea vitezelor.

CITEȘTE ȘI. Lovitură puternică pentru șoferi. Mii de mașini second-hand vor radiate automat!

Actualizarea software-ului computerului ar trebui să ajute la prevenirea acestei situații. Pe termen lung, aceasta ar putea contribui la prelungirea duratei de viață a cutiei de viteze de pe Sandero și Jogger. Prin urmare, nu există motive pentru care proprietarii ar trebui să refuze această campanie, care durează aproximativ 35 de minute. De asemenea, costurile vor fi acoperite de Dacia.

CITEȘTE ȘI. Ultima cifra din CNP-ul tău. Ascunde un secret la care nu te așteptai. Puțini știu asta mai ales într-un an cu patru feluri de alegeri

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie