VIDEO: Step by step – viitor la timpul prezent

VIDEO: Step by step – viitor la timpul prezent

La școala gimnazială Nanu Muscel, la calsa a IV-a de step by step s-a desfășurat o activitate interactivă denumită Bogăția Toamnei în cadrul proiectului educativ – tradiții la români.

Activitatea a fost coordonată de profesorul pentru învățământ primar Narcisa Vintilă și Elena Necula. Activitatea s-a desfășurat pe centre de lucru cum ar fi Științe, Matematică, Arte având ca temă Roadele toamnei.

Elevii clasei a IV-a de la step by step au observat diferite plante din Micro – grădinița clasei, au vizionat o prezentare pentru etapele de creștere a plantelor au efectuat experimente cu semințe de legume și fructe, au rezolvat exerciții și probleme distractive, au jucat diferite jocuri didactice au desenat și au realizat fructe și legume de toamnă destul de hazlii, reprezentând diferite animale sau obiecte pe care le-au prezentat în cadrul expoziției din sala de clasă.

În încheierea activităților un grup de elevi îmbrăcați în costume Eco au interpretat cântecul Fructelor. Activitatea s-a desfășurat cu scopul de a evidenția specificul și avantajele alternativei de step by step pentru educația elevilor din ciclul primar.

About The Author

Related posts