Mascații nu au mai plecat din Câmpulung! Fac ravagii…
Mascații nu au mai plecat din Câmpulung! Fac ravagii…

Mascații nu au mai plecat din Câmpulung! Fac ravagii…

Mascații nu au mai plecat din Câmpulung! În acest weekend au făcut ravagii în orașul de la poalele Mateiașului.

Vizitele dese ale mascaților în Câmpulung sunt ca urmare a incidentelor violente din luna septembrie, atunci când unele clanuri interlope se luptau pentru preluarea puterii pe plan local, sau când alți indivizi s-au înjunghiat după o noapte scăldată în alcool și droguri.

Incidentele violente au făcut ca cei din conducerea instituției muscelene, în speță comisarul șef, George Ciolan și adjunctul acestuia comisarul șef, Marius Șendroiu, să ceară sprijinul mascaților pentru stoparea violențelor din oraș.

Astfel, nu există sfârșit de săptămână fără mascați la Câmpulung.

Vineri și sâmbătă, polițiștii de la Biroul Rutier și cei de la Ordine Publică, însoțiți de mascați au luat la puricat orașul. Nu căutau ceva anume, dar au găsit.

Ba un conducător auto care băuse înainte de a se urca la volan, ba unul mai agresiv, toți cei care au fost depistați că au încălcat prevederile legale au fost sancționați contravențional, iar alții au rămas pietoni.

Sâmbătă seara polițiștii au descoperit o șoferiță care conducea un autovehicul care avea ITP-ul expirat de peste un an si jumătate.

Tânăra a fost sancționat contravențional și polițiștii i-au reținut plăcuțele de înmatriculare ale vehicului.

Tot sâmbătă seara, un individ a fost condus la Poliția Câmpulung pentru că amenința oamenii pe stradă cu un cuțit.

Acțiunile de patrulare pentru prevenirea faptelor antisociale de pe raza de competență a polițiștilor musceleni vor continua și în următoarea perioadă.

About The Author

Related posts