30 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Vin ninsorile, iarna îşi reintră în drepturi!

Alte Știri

După avertizarea meteo Cod Galben de ninsori viscolite emisă pentru judeţul Argeş pentru zilele 6 şi 7 februarie, atenţionare care a pus în mişcare pentru a interveni în zonele afectate 164 efective ale ISU Argeş, 200 de poliţişti, 50 de jandarmi, 30 de efective ale MApN, 36 efective ale SDN, 30 efective ale Drumurilor Judeţene, 6 echipe ale CEZ, precum şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă, vremea nu se arată prea prietenoasă nici zilele care vor veni. În acest sens, Administraţia Naţională de Meteorologie, a emis o prognoză pentru următoarele zile, astfel pe 8 februarie se vor înregistra temperaturi între -6 şi 3 grade Celsius, pentru 9 februarie minima prognozată este de -12 grade şi maxima de 2 grade Celsius, iar pentru 10 februarie minima este de -11 grade şi maxima este de 2 grade Celsius.

În cursul zilei de duminică, 8 februarie, va ninge în vestul, centrul şi nordul ţării, iar în zona montană stratul de zăpadă nou depus va fi mai consistent. În restul teritoriului ninsorile vor fi slabe cantitativ şi se vor semnala pe arii restrânse. Local şi temporar, în vest, sud şi la munte, vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de până la 50…55 km/h, spulberând zăpada.

În prima parte a săptămânii care urmează vremea se va răci accentuat. Nopţile vor deveni geroase îndeosebi în centrul şi sudul ţării, temperaturile diurne vor fi predominant negative, iar în regiunile estice vântul va avea intensificări temporare.

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie