Viteza i-a lăsat pietoni…
Viteza i-a lăsat pietoni…

Viteza i-a lăsat pietoni…

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate aproape 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 90.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 21 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 25 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 117 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Tot polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie de 41 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 122 km/h.

Conducătoarea auto a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 31 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 135 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 22 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 162 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

About The Author

Related posts