-3.2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

Zăpadă şi gheaţă pe drumul ce duce la Voina!

Alte Știri

Pericol de accidente rutiere pe drumul ce leagă Lereștiul de Voina! Drumarii au acționat doar cu material antiderapant iar stratul de zăpadă este destul de gros pe carosabil. Mai mult decât atât temperaturile de -8 grade au dus şi la crearea unui strat de gheaţă pe şosea, astfel încât dacă te dai jos din maşină nu te poţi ţine pe picioare.

Cei care fac naveta spre Voina, la locul de muncă sunt disperați, deoarece le este frică să se suie în mașini și să plece la drum. Zăpada a adus mulți turișți la cabana Voina, dar drumarii nu ţinut cont de acest lucru şi nu au intervenit cu utilaje cu lame. Stratul de zăpadă de pe carosabil reprezintă tot felul de pericole în trafic.

,,Ne este frică, de cele mai multe ori chemăm taxiul, dar se circulă foarte greu și încet. Nu s-a acționat cu niciun fel de material antiderapant. Așa este în fiecare iarnă, nu știm ce să mai facem. Nu sunt lumini pe drum, se mai rupe câteo stâncă și ajunge pe carosabil. Mai cad arbori din cauza zăpezilor…Este foarte greu”, ne-a declarat un grup de cetățeni.

Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie