29.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Ziua de 13, zi cu noroc pentru un copil din Piteşti

Alte Știri

Ziua de vineri 13 s-a dovedit a fi cu noroc pentru un copil în vârstă de doi ani. Acesta a scăpat ca prin minune cu viață după ce s-a prăbușit în gol de la o distanță de peste 10 metri. Într-o clipă de neatenție a părinților, băiatul s-a urcat pe pervaz și a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul IV al unui bloc din Pitești. Mama a fost cea care a ajuns prima la el și l-a luat în brațe, iar tatăl a sunat la 112 după ajutor. Un echipaj SMURD l-a preluat pe copil și l-a transportat la spitalul de Pediatrie, unde este supus mai multor investigații medicale amănunțite.

Cineva acolo sus l-a iubit enorm pe băiețelul în vârstă de 2 ani din Pitești. În spatele blocului, acolo unde a căzut, se află mai mulți copăcei ale căror crengi au atenuat căderea de la 10 metri înălțime. Mai mult, la doar câțiva centimetri de locul unde a plonjat era ciment, însă norocul lui a fost acela că a aterizat pe pământ. Țipetele copilului au fost auzite de părinți, care erau în casă în momentul incidentului. Oamenii făceau curățenie însă din neglijență au deschis larg fereastra la dormitor, fără să se gândească la faptul că s-ar putea întâmpal o tragedie. Mama a coborât într-un suflet cele patru etaje și și-a ținut copilul în brațe până a ajuns un echipaj de la SMURD.
Copilul a fost transportat de urgență la spitalul de Pediatrie din Pitești. Medicii spun că este un adevărat miracol pentru că a scăpat cu viață. Mai mult, băiețelul are doar capul spart și câteva zgârieturi, care nu îi pun viața în pericol.
Ancheta demarată de polițiști va stabili dacă părinții vor fi sau nu trași la răspundere pentru că și-au neglijat copilul.

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie