a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.3 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

Poliţistul a refuzat mita de 2.000 de lei

Alte Știri

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul DGA – SJA Argeş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au prins în flagrant un bărbat după ce acesta a oferit unui agent şef principal de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş – Poliţia oraşului Costeşti – Investigaţii Criminale, suma de 2.000 lei, pentru ca acesta din urmă să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, în sensul de a crea o situaţie favorabilă într-un dosar penal şi de a nu lua măsuri preventive faţă de o rudă a sa cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi cămătărie.

Lucrătorii DGA – SJA Argeş au fost sesizaţi de către conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş  cu privire la faptul că în aceeaşi zi, respectivul. i-a propus poliţistului să-i remită o sumă de bani neprecizată pentru ca acesta să-i creeze fratelui său o situaţie favorabilă şi să nu ia măsuri preventive faţă de acesta în dosar. Poliţistul a formulat denunţ la DGA – SJA Argeş, acesta fiind înaintat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, iar în aceeaşi zi lucrătorii DGA – SJA Argeş sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au procedat la constatarea infracţiunii flagrante. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, urmare a probatoriului administrat, a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Argeş au beneficiat de sprijinul S.R.I. – D.J.I. Argeş şi I.P.J. Argeş.

Ultimele Știri

Vizită importantă a turcilor la Consiliul Județean Argeș. Se deschide o fabrică mare

Vizită importantă a turcilor la Consiliul Județean Argeș se deschide o fabrică mare. Astăzi, 23 martie, Consiliul Județean Argeș a...

Alte știri din aceeași categorie