17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Poliţistul a refuzat mita de 2.000 de lei

Alte Știri

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul DGA – SJA Argeş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au prins în flagrant un bărbat după ce acesta a oferit unui agent şef principal de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş – Poliţia oraşului Costeşti – Investigaţii Criminale, suma de 2.000 lei, pentru ca acesta din urmă să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, în sensul de a crea o situaţie favorabilă într-un dosar penal şi de a nu lua măsuri preventive faţă de o rudă a sa cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi cămătărie.

Lucrătorii DGA – SJA Argeş au fost sesizaţi de către conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş  cu privire la faptul că în aceeaşi zi, respectivul. i-a propus poliţistului să-i remită o sumă de bani neprecizată pentru ca acesta să-i creeze fratelui său o situaţie favorabilă şi să nu ia măsuri preventive faţă de acesta în dosar. Poliţistul a formulat denunţ la DGA – SJA Argeş, acesta fiind înaintat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, iar în aceeaşi zi lucrătorii DGA – SJA Argeş sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au procedat la constatarea infracţiunii flagrante. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, urmare a probatoriului administrat, a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Argeş au beneficiat de sprijinul S.R.I. – D.J.I. Argeş şi I.P.J. Argeş.

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie