14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 3 iunie, 2023

Zodiile care au ridicat miliardarii planetei. S-au făcut calcule serioase

Alte Știri

Zodiile care au ridicat miliardarii planetei. S-au făcut calcule serioase. Experții financiari de la Cashfloat au analizat sute de liste anuale alcătuite de Forbes Billionaire și au descoperit care este zodia miliardarilor.

Nativii născuți sub acest semn au șanse să se îmbogățească rapid, încă din tinerețe. În acest context, o celebră astroloagă a spus, de asemenea, că rezultatul experților este adevărat, din punct de vedere astral.

Cine sunt nativii zodiacului născuți cu noroc la bani

Se pare că zodia miliardarilor este chiar Fecioară! Așadar, dacă te-ai născut în perioada 23 august și 22 septembrie, ai toate șansele să fi avantajat de astre, cel puțin pe partea financiară. Exemplu în acest sens este Patrick Collins care, la doar 33 de ani, este CEO și co-fondator al Stripe, Irlanda.

Potrivit astrologului Natasha Weber, cunoscută și sub numele de AstroTash, Fecioarele „sunt perfecționiștii zodiacului. 

Sunt punctuali, organizați, metodici și au un ochi excelent pentru detalii”. Dată fiind determinarea semnului zodiacal, nu este de mirare că nativii reușesc să facă performanțe deosebite pe plan financiar.

Vârsta medie a miliardarilor Fecioare este de 61,2 ani, în comparație cu cei mai bătrâni miliardari – Balanțe – care au o medie de 70,2 ani, ceea ce este cu 4,2 ani mai în vârstă decât media combinată a tuturor miliardarilor Forbes analizați de Cashfloat.

Zodiile care au ridicat miliardarii planetei. S-au făcut calcule serioase

Nu doar Fecioarele reușesc să se îmbogățească rapid, ci și Balanțele! Persoanele care s-au născut în perioada 22 septembrie și 23 octombrie au, de asemenea, un succes răsunător când vine vorba de latura financiară.

Din 100 de miliardari luați în analiză, 27 dintre ei sunt născuți Balanțe, pentru topul din 2022. Un exemplu este și Alice Walton, a 17-a în topul general și cea mai bogată femeie din lume la momentul actual.

Ultimele Știri

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime. Anul acesta durează 2 zile și este organizat de...

Alte știri din aceeași categorie