Echipă din Câmpulung la „Ce spun românii”!

Echipă din Câmpulung la „Ce spun românii”!

Echipă din Câmpulung la „Ce spun românii”!

Ce spun românii este versiunea românească a emisiunii Family Feud. Emisiunea este prezentată de Cabral Ibacka. Emisiunea se împarte în 2 etape la fiecare ediţie. În prima se confruntă 2 familii, formată fiecare din 5 membrii, jucându-se 6 runde, capitanii jucând de 2 ori.

Primele 3 runde au puncte normale, runda 4-5 au puncte duble, iar ultima rundă care de obicei este decisivă, triplează punctele.

Echipa care adună mai multe puncte la finalul celor 6 runde, va participa în următoarea ediţie şi poa

te primi un bonus de 2.500 lei dacă  câştigă runda fulger. Runda fulger este formată  din 2 participanţi care trebuie să răspundă într-un interval de 20, respectiv 25 de secunde la 5 întrebări, daca aceştia adună împreună 200 de puncte, câştigă bonusul.

Pentru marele premiu de 200.000 de lei, familia respectivă trebuie sa învingă 5 ediţii la rând alte 5 familii, nu contează ce fac la rundă fulger, acela fiind doar un bonus cand vine vorba de bani.

O familie din Câmpulung, a participat la emisiunea „Ce spun românii”,

emisiune moderată de Cabral şi care este pe Pro TV. Familia Şerban, din Câmpulung Muscel, aşa cum i-a prezentat moderatorul Cabral, a luptat trei ediţii.

Din familia Şerban au făcvut parte, Corina, căpitanul echipei, Bogdan, Georgiana, Lili şi Robert. Lili este colega noastră de la Clar TV, Elena Lili Florescu, soţia jurnalistului Emilian Florescu.  Echipa de la Câmpulung a trecut cu brio peste două ediţii ale concursului, la cea de-a treia fiind eliminată de familia Molodoi.

About The Author

Related posts