Fratele vitreg al unui celebru avocat reţinut pentru tentativă de omor!

Fratele vitreg al unui celebru avocat reţinut pentru tentativă de omor!

Fratele vitreg al unui celebru avocat reţinut pentru tentativă de omor!

Încă un incident, destul de violent, a adus “Caracalul” din Muscel în atenţa oamenilor legii, dar şi a mass media. După traficul de pesoane, sau după incidentele violente în care interlopii s-au luptat pentru supremaţie chiar în centrul primei Capitale a Ţării Româneşti, acum consumatorii şi dealerii de droguri au făcut “valuri”…

Duminică, după ce au chefuit în garsoniera închiriată de Ungureanu Mihai, cei patru tineri, dar şi fetele care-i însoţeau, au participat la un incident destul de violent.

Între doi dintre băieţii cu care se distrau fetele, unul de 18 ani şi cel de-al doilea de 25, s-a încins scandalul, iar cel de 25 a dat cu cuţitul…

Mihai Ionuț Alexandru, tânărul de 18 ani a ajuns la CPU din cadrul Spitalului Câmpulung pentru că prezenta mai multe plăgi înjunghiate. Acesta a fost transferat la Spitalul Universitar din Bucureşti pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Cei patru, dar şi fete de vârstele lor, sau chiar mai mici, au petrecut de sâmbătă până duminică în garsoniera pe care o aveau închiriată pe numele lui Ungureanu Mihai, într-un bloc de lângă Colegiul „Dinicu Golescu” din Câmpulung.

Conform vecinilor, acolo se auzeau fel de fel de zgomote ciudate:” Aici în  garsonieră se întâmplau fel de fel de chestii. Auzeam mereu voci de fete, scandal, chefuri. Nu avea nimeni curaj să se ducă peste ei, nu sti cine deschide. Uite cä bine am făcut că nu ne-am dus, ne dădeau cu cuțitul aia… Am mai auzit de la o doamnă tot din bloc, de la cealaltă scarä care stie de la copil cä se consumau și  cred că și vindeau droguri. E nebunie aici în Câmpulung, mai rău ca la Caracal. Bine ca anchetează cei de la Pitești cä ăștia  de la noi sunt unul mai slab ca altul. Dacä erau cum trebuie, nu erau atâția proxeneți și atâția camatari”, spune un locatar din bloc.

Au bănuit bine vecinii, asta pentru că, la audieri au fost conduşi, pe lângă cei 3, şi câteva tinere care au participat la petrecerea însângerată.

În 2013, Robert Andrei Cladoveanu a mai avut o “întâlnire” cu oamenii legii, asta după ce a făcut ceva “afaceri” cu droguri, prin zona Muscel.

Acum la Cladoveanu s-ar putea spune că a trecut la “next level”, pentru că, după droguri a trecut la tentativă de omor…

Robert Cladoveanu este rudă cu o celebră familie de avocaţi care-şi desfăşoară activitatea în sprijinul legii, în Capitală.

Tânărul de 18 ani care a ajuns la spitalul din Câmpulung, apoi a fost transferat la Universitar în  Capitală, se afla într-o avansată stare de ebrietate, dar şi plăgile prin înjunghuiere i-au pus viata în pericol..

La Câmpulung, polițiștii criminaliști au demarat cercetările pentru a-i identifica pe cei trei care au participat la scandal.

Cei patru scandalagii locuiesc în Câmpulung. Tânărul de 18 ani, victima are domiciliul pe Cetățeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentr comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Cazul este cercetat de cadre ale IPJ Argeș sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Tribunalul Arges a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 25 de ani din Campulung, Robert Andrei Cladoveanu, cercetat pentru tentativă de omor.

About The Author

Related posts