Sechestru pe bunuri de aproape 230.000 de lei!

Sechestru pe bunuri de aproape  230.000 de lei!

Sechestru pe bunuri de aproape 230.000 de lei!

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Aceștia au pus în aplicare ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești și au instituit măsura sechestrului asigurator pentru 5 bunuri imobile care aparțin unui bărbat de 38 de ani din Bascov și asupra unui bun imobil care aparține unei femei, de 33 de ani, din Pitești.

Valoarea totală bunurilor asupra cărora a fost instituit sechestrul asigurator este de aproape 230.000 de lei.

Reamintim că în data de 12 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au depistat, pe raza comunei Bascov, un bărbat, de 36 de ani, care ar fi depozitat într-un autoturism, aproximativ 300.000 de țigarete susceptibile a proveni din contrabandă.

În momentul depistării, bărbatul intenţiona să comercializeze tigarete către o femeie de 33 de ani, din Piteşti.

Pentru depistarea celor în cauză polițiștii argeșeni au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

În vederea probării activităţii infracţionale, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Bascov, la locuinţa bărbatului.

În urma percheziţiei poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor 480 de ţigarete nefiscalizate şi un pistol neletal.

În urma administrării probatoriului, cei în cauză au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

About The Author

Related posts