10.7 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

34.000 lei amendă pentru tăiere de material lemnos

Alte Știri

În ultimele zile, poliţiştii musceleni, în cadrul acţiunilor privind combaterea delictelor silvice, „Scutul Pădurii”, au efectuat mai multe activităţi de control ce au vizat în special zonele în care se practică această activitate, comunităţile din Gura Pravăţ, Bughea, Rucăr şi Schitu Goleşti.

Activităţile oamenilor legii au condus la sancţionarea a 18 persoane care transportau material lemnos esenţă fag, arin, salcie, fără documente legale. Persoanele au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 34.000 lei. De asemenea a fost confiscată cantitatea totală de 20 mc material lemnos care a fost predată ocoalelor silvice pe raza cărora au fost depistaţi cei care transportau lemnul.

Poliţiştii musceleni au mai aplicat 152 de sancţiuni contravenţionale la Legea 61/1991 pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, 45 de sancţiuni, la regimul rutier 59 de sancţiuni şi la alte legi 48 de amenzi.

Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie