4 puncte de lucru ale unor săli de jocuri de noroc verificate de oamenii legii

4 puncte de lucru ale unor săli de jocuri de noroc verificate de oamenii legii

În ziua de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au desfăşurat activităţi de prevenire și combatere a infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici, precum și verificare a modului de desfășurare a activității furnizorilor de servicii de securitate private.

Au fost verificate 4 puncte de lucru ale unor săli de jocuri de noroc, iar în urma verificărilor s-a constatat că la unul dintre obiectivele controlate, amenajările nu erau conforme măsurilor stabilite prin analiza de risc, respectiv la un alt obiectiv modul de depozitare al valorilor era necorespunzător normelor în vigoare.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 333/2003R privind paza obiectivelor, bunurilor și protecția persoanelor, respectiv H.G. 301/2012 privind normele metodologice de aplicare a legii.

La toate unităţile s-a procedat la instruirea agenților de pază cu privire la modul de desfășurare al serviciului, purtarea elementelor distinctive şi a mijloacelor din dotare, precum și respectarea consemnului general și particular al postului, iar la cele la care s-au constatat nereguli, au fost stabilite termene de remediere a deficiențelor.

About The Author

Related posts