16.9 C
Campulung Muscel
luni, 6 mai, 2024

Universitatea din Pitești în clasamentul Ranking Web of Universities

Alte Știri

Universitatea din Pitești în clasamentul Ranking Web of Universities având un world rank de 3196 situând-o astfel în primele poziții.

Universitatea din Pitești reconfirmă statutul de instituție competitivă în arealul universităților românești, europene și internaționale. Clasamentul Webometric 2021 este constituit pe analiza a trei indicatori: vizibilitate academică 50%, citări ale contributorilor științifici 10% și excelență academică 40%.

Astfel, UPIT se clasează pe pozițiile: 24 din 102 la nivel național, 243 din 2736 din Europa Centrală și de Est și 667 din 3262 din Uniunea Europeană.
Această performanță este rezultatul conjugat al întregii comunități academice – cadre didactice, cercetători, studenți.

Prin eforturile comune, UPIT contribuie major la dezvoltarea regională și națională. Clasamentul WEBOMETRIC este o inițiativă a Cybermetrics Lab, un grup de cercetare aparținând Consiliului Superior de Investigații Științifice (CSIC) și o găsiți AICI.

Ultimele Știri

GENEL LUPU. PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local, formată din persoane cu experiență, profesioniști în domeniile lor de...

GENEL LUPU. PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local, formată din persoane cu experiență,...

Alte știri din aceeași categorie