19.6 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Accident în lanț, după ce un motociclist a intrat pe contrasens! VIDEO

Alte Știri

Accident în lanț, după ce un motociclist a intrat pe contrasens! Accidentul rutier s-a produs pe raza localității Dârmănești iar la fața locului au intervenit polițiștii, pompierii cu o autospecială de intervenție, două echipaje SMURD, alături de un echipaj SAJ.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 26 de ani, din Mioveni, care conducea o motocicletă pe DJ 731, pe raza localității Dărmănești, în condiții ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 24 de ani, din Constanța.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism staționat, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului, dar și rănirea conducatoarei autourismului și a pasagerei din acesta, o femeie de 44 de ani, din Coșești.

Toate cele trei persoane au fost transportate la spital. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie