8 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

Prințul Nicolae, baie de mulțime printre donatori

Alte Știri

Prințul Nicolae, baie de mulțime printre donatori. Prințul Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a ajuns la sediul primăriei Câmpulung Muscel. Aici a fost amenajat un centru de donare, pentru a-și arăta susținerea față de acest demers.

„Este o inițiativă foarte importantă pentru toată lumea. Indiferent de țara în care trăim, dar mai ales în România. Unde aceasta este o problemă. Sângele lipsește pentru pacienți aflați în situații dificile.

Astăzi cred că am văzut ce înseamnă responsabilitate civică. Mulți oameni au venit și au donat, cred că este un record. Mă bucur că pot dă fiu o voce, un ajutor, să vorbim despre acest subiect.

Din păcate, nu toată lumea poate să doneze. Eu sunt unul dintre cei care nu sunt eligibili, dar asta nu înseamnă că nu pot să fiu alături de această cauză și să transmit mai departe mesajul”, a spus prințul Nicolae.

Acesta a purtat o discuție și cu primărița Elena Lasconi, spunând că este o campanie foarte importantă cea legată de donarea de sânge.

“Am bătut recordul pe țară la donat sânge în campania națională DIGI24 “Avem același sânge”. Da, noi, Câmpulung Muscel, un oraș mic cu oameni cu suflet mare.
360 de persoane au donat sânge la Câmpulung. De două luni, de când a început campania, situația donatorilor e așa: Iași 108, Alba 74, Gorj 140, Vâlcea 135″, a declarat primărița Elena Lasconi.

 

Principele Nicolae, aflat în această zi la Câmpulung, a mers cu daruri dulci la copiii de la Centrul “Bambi”. Mai multe centre pentru copii din Câmpulung au mai primit în această după-amiază cutii cu turtă dulce din partea prinţului.

 

 

 

Ultimele Știri

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor!

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor! Aceștia trebuie...

Alte știri din aceeași categorie