14.1 C
Campulung Muscel
joi, 2 mai, 2024

Casa cu bucluc a primăriei Câmpulung

Alte Știri

Casa cu bucluc a primăriei Câmpulung. Aceasta este situată pe strada Maior Gâldău la numărul 28. Pe mandatul primăriței Elena Lasconi nu au mai fost alocați bani pentru reabilitarea acestei case. Edilul a argumentat economia pentru documentațiile pentru proiectele accesate pe fonduri europene.

Lucrările de reabilitare la această casă au început pe vremea fostei conduceri a primăriei Câmpulung. Elena Lasconi a declarat în cadrul unei conferințe de presă că ar mai fi lucruri minore de făcut la acest imobil. Branșamentul la gaze și montate centralele termice. Mai este o problemă cu scara.

Edilul dorește ca această casă să fie pentru medici. A venit la spitalul municipal un medic Pediatru și dorește o locuință de serviciu.

“Față de proiectul avizat și autorizat s-au făcut niște modificări. S-a păstrat scara interioară cea veche care nu era de evacuare. Aici vor fi trei apartamente și o garsonieră, nu primim aviz de la ISU pentru scară.

S-a mai făcut fără acceptul specialistului care a întocmit studiul istoric, s-a modificat forma acoperișului. Au dus la neînțelegeri între constructor, proiectant. Am reușit să deblocăm ca anul viitor să alocăm bani pentru parcare, împrejmuiri”, a declarat arhitectul șef al primăriei Câmpulung, Mădălina Zăgărin.

Casa cu bucluc a primăriei Câmpulung

De-a lungul timpului primăria Câmpulung a băgat bani foarte mulți în această proprietate publică. De exemplu, în anul 2021, au fost dirijați din bugetul local, 40.000 lei pentru modernizare și extindere imobil.

Și nici nu s-au terminat lucrările în condițiile în care toate proprietățile primăriei Câmpulung sunt pe butuci. Nici măcar nu există o evidență clară a lor. În nenumărate rânduri, de-a lungul timpului consilierii locali au cerut aceste documente.

Răspunsul a fost unul plin de tact și diplomație. Nu au primit nimic.

Sunt zeci de câmpulungeni care așteaptă să primească o locuință socială. Mai mult decât atât blocul care le-ar fi dat speranțe nu se mai construiește prea curând fiind oprite lucrările.

Ultimele Știri

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să facă scandaluri îngrozitoare

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să...

Alte știri din aceeași categorie